Echt je eigen plekje op vakantie

De Bergjes

Tijdens een vakantie ben je in de meeste gevallen afhankelijk van een locatie die je wordt aangeboden, een bungalowpark met bungalows, een tent op een camping of een andere middel. Over de inrichting heb je niets te zeggen, je moet accepteren wat er wordt aangeboden. Bij De Bergjes bepaal jij hoe je caravan of chalet eruit komt te zien, zodat je zeker weet dat je vakantie comfortabel wordt. Wat jij belangrijk vindt, wordt meegenomen in het ontwerp.

Dromen van een eigen plekje

Natuurlijk wil je zoveel als mogelijk lekker een weekend erop uit of echt op vakantie, met een stacaravan of chalet wordt deze droom werkelijkheid. Kies een prachtige omgeving en laat je zelf ontworpen chalet of stacaravan daar plaatsen, geniet keer op keer van de luxe en van de schitterende omgeving waar je bent. In verschillende regio’s in Nederland zijn de mooiste parken te vinden, zodat je ook van de natuur kunt genieten.

De Bergjes

Wordt wakker in een prachtig gebied

Wakker worden en het geruis van de bomen horen, de vogels of misschien zie je nog wel andere mooie dieren. Het is de wens van veel mensen, De Bergjes kan je meehelpen deze dromen uit te laten komen, met een chalet of stacaravan geheel op maat gemaakt naar eigen wensen. Weet je nog niet precies wat je wilt, of wat de voor en nadelen zijn dan kunnen de medewerkers je dat uitstekend uitleggen. Kies ook voor een tweede huis waar je heerlijk van kunt genieten, en kijk vandaag nog op de website van bergjes.nl voor de mogelijkheden.